Fashion

Behind the scene #5

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee? 

Tess en Emma van Girlscene bij de MTV EMA.. It had to be done!‏

Niet alleen hoofdredacteur Tess ging naar de EMA's, ook redacteur Raquel was aanwezig, op de rode loper spotte zij onder andere Sylvie Meis (in vintage Balmain) en fashion icon Iggy Azalea in Dilek Hanif. 

We waren vorige week bij de presentatie van Uzurii en waanden ons eventjes op een prachtig strand met zonnetje en cocktail… Can't wait!

Tijdens de persdag van Fresh Communications werden deze foto's van Tess gemaakt door fotografenduo Tommy N Lance. Wij zijn helemaal verliefd op hun rauwe stijl ?

Britt ging met een vriendinnetje lunchen in de Pijp bij Yoghurt Barn en genoot van deze powerfruit barn. Yummie!


 
Dahne heeft haar kledingkast eens flink opgeruimd en verkocht een flinke stapel kleding in de IJ-hallen in Amsterdam. Over bewust shoppen gesproken!

Wij zijn fan van de make-up van Rituals. De nieuwe precious mineral make-up collectie van Rituals is uitgebreid met wel heeeeel fijne producten. Deze matt finish foundation en creamy long lasting lipstick zijn al de hele week een vaste combi van Tess!

Deel dit artikel
Back to top