Fashion

Behind the scene #7

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee? 

Tess ging shoppen in het Vlaamse Maasmechelen Village en kan nu dit jasje van Filles a Papa dat in de Belgian Pavilion hing niet meer vergeten..

Raquel was jarig en trakteerde deze cute tompoucen ! 

Daphne ging bij Baut heerlijk lunchen met Ellen van Fashionchick.nl! 

De Ceaser salade is een aanrader! Superlekker!

 Daphne was met ex-hoofdredacteur Esmée aanwezig bij de VIP pre sample sale en ging met een paar mooie truien en Tees naar huis!

Een sneak peek van de SS14 collectie van Zoe Karssen. De pineapple sweater is onze favoriet!

Britt kreeg een heerlijk ontbijtje van Ti Sento. Dat is nog eens fijn wakker worden!

Dit ontbijtje was ter ere van hun nieuwe Denim collection; in elk item is deze stof verwerkt wat de sieraden een edgy randje meegeeft.

Wat is Amsterdam toch adembenemend mooi af en toe..

Ioma paris is een skincare merk dat echt alles weet over huidveroudering. Woensdag werd Tess gefotografeerd door de 'Sphere', een apparaat dat razendsnel de huid analyseert en je hele interessante inzichten geeft in hoe je omgaat met je huid EN hoe je bepaalde dingen als donkere kringen en fijne lijntjes zoveel mogelijk kan voorkomen.

Emma had haar laatste cursusavond bij Academi Artemis... Volgende week meer!

Deel dit artikel
Back to top