Fashion

Behind the scene #9

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en allerlei mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee? 

Tess pastte deze week een aantal brillen van de Karl Lagerfeld collectie van Specsavers. Binnenkort meer hierover!

Nagels lakken op de redactie! Dit metallic blauwe kleurtje is een favoriet van Tess en is van de Metallic Chic trendlijn van Make-up Studio.

Fashion food: Daphne maakte deze gezonde snack! De overheerlijke dadelballetjes van Foodness.nl.

We namen deze week een kijkje bij New Look en droomden alvast lekker weg bij het zien van de Summer14 collectie... nog even geduld helaas!

Daphne ging naar de presentatie van Gladskin in het Eye museum. 
 

Gladskin is een nieuw product voor huidproblemen als acne, rosacea en eczeem. Het is het enige product ter wereld dat alleen de slechte bacteriën dood en heeft daardoor geen bijwerkingen! 


 
En om dit te vieren: Gladskin taartjes!

Britt genoot van de Limited Edition Starbucks 'White Chocolate Mocha'. En oh my God, wat was 'ie lekker!

Naast Starbucks is ze ook fan van de Complete Base Flawless Concealer van Miners Cosmetics; het perfecte middeltje om donkere kringen onder je ogen te verbergen.

It's Xmas! De Dam en de kerstmarkt zijn om de hoek van ons kantoor. Zo gezellig!

Taartjes, lekkere snacks... we zijn bij Fashionscene nou eenmaal dol op lekker eten! Britt heeft een crush op deze chocolate caramel cakes, elke week weer....

Deel dit artikel
Back to top