Fashion

Obsessed With My: Isabel Marant Bluebell sneakers

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week blogger Rhode van Give A Fashion Shit en haar Isabel Marant Bluebell sneakers.
 
"Van kleins af aan ben ik gek op fashion en dan droom je wel eens over grote designermerken, hopend dat je ooit zelf zo'n item aan mag trekken. Mijn favoriete designer is Isabel Marant, vandaar dat ik nu twee paar sneakers in mijn bezit heb en dit zijn mijn nieuwste. Ik loop er het liefst dag én nacht op!" 


 
Addicted
"Toen ik mijn eerste paar Isabel Marant sneakers kocht, was ik zo blij als een kind. Het is natuurlijk een hoop geld, maar daar had ik voor gespaard. Dan is het extra leuk als je ze eindelijk kunt kopen. Ik kocht mijn eerste paar aan het begin van de lente met ed gedachte 'nu koop ik echt niets meer'... Maar - ik had het kunnen weten - Isabel Marant bracht een nieuwe collectie uit waar de Bluebell in zat. En die kon ik echt niet laten staan. Deze zijn zwart en wat nu als ik zwarte schoenen aan wil?! Dus hierbij een officiële waarschuwing voor alle Isabel Marant fans; pas op want je staat zo met een tweede paar in je handen!"

 
Stijl
"Ik denk dat mijn stijl stoer is, maar toch vrouwelijk. Ik houd van laagjes, ik probeer altijd wel dingen met elkaar te combineren. Mix and match! Ik heb op mijn kamer een verplaatsbaar kledingrekje staan, zo kan ik daar mijn kleding aan hangen als ik dingen ga combineren voor mijn blog www.giveafashionshit.nl. Daar komen dan de leukste creaties uit. En meestal eindigt dat natuurlijk met mijn Isabel Marant sneakers!"

 
Mode
"Ik ben elke dag bezig met mode. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet geïnspireerd word door magazines, internet of door gewoon op straat rond te kijken. Op mijn blog vind je mijn inspiratie en de trends van elk seizoen terug, gecombineerd met grafische artikelen. Door mijn blog kan ik mijn passie voor mode omschrijven!"Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
 
Deel dit artikel
Back to top