Fashion

Behind the scene #3

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?


Daphne was bij de tentoonstelling 'Chanel: de legende' in Den Haag. Op de foto zie je Gabrielle en haar LBD's.

Daphne en Raquel gingen naar de presentatie van de Levi's®Revel, de nieuwe jeans van Levi met liquid shaping technology voor een perfect fit!
 

De Levi's Revel werkt ook volgens het curve ID fit system; hier worden Daphne's curves werd opgemeten. Ook benieuwd naar de jeans? De Levi's® Pop Up Revel Room in de Kalverstraat 101 is tot 17 november open.


 
Tess en Raquel gingen samen met hun vriendjes naar een heerlijke lunch op de UGG Lazy Afternoon in The Harbour Club.

Ook bezochten zij alvast wat PR bureaus en daar spotten ze onder andere deze gorgeous earcuffs van Thomas Sabo.

Raquel heeft eindelijk het boek 'Irreverent' van Carine Roitfeld in bezit - en daar staan heel wat inspirerende fashion shoots in!

Tess heeft heerlijk ontbeten in The Dylan met Negin, Danique, Chloe en Rosanna (BillieRose) voor de lancering van de Pandora Essence Collectie. Girlpower!

Tess spotte deze Tiny Tony chocolaatjes bij Public PR. Bijna zonde om op te eten.. bijna..‏.

Tess was donderdag jarig en dat werd natuurlijk goed gevierd. Koopmans kwam daarom deze heerlijke gebakjes brengen! 

Deel dit artikel
Back to top