Winnen

WIN: B Academy Mode en Media Styling opleiding twv €5495

Wil jij dolgraag werken in de modewereld? En droom je van een toffe styling opleiding? Dan ben bij Fashionscene aan het juiste adres; wij mogen namelijk een B Academy Mode en Media Styling opleiding t.w.v. €5495,- weggeven!
 
'Adem, leef en eet' mode
Als stylist “adem, leef en eet” je mode. Je bekijkt de wereld door andere ogen, waardoor je een imago specialist, een fashion stylist, een kunstenaar en een inspirator zal zijn. Je bent iemand die observeert, analyseert en creëert. En wie wil er nou niet van zijn hobby zijn beroep maken? Bij B Academy gaat theorie, praktijk en jouw creatieve ontwikkeling hand in hand. Er is veel ruimte voor aandacht voor persoonlijke coaching en inspiratie. B Academy daagt je uit, voedt je enthousiasme en zorgt dat je van het stylingvak gaat houden. Je wordt gestimuleerd om over de toekomst na te denken en uit te vinden wat jouw lange termijndoelen zijn, zodat je deze met de juiste strategie en het beste portfolio kunt bereiken. Het motto van B academy is niet voor niks 'Love your work, we do.’

Allround stylist
Met de Mode en Media styling opleiding word je in 40 weken opgeleid tot allround stylist. Een modestylist signaleert trends door het analyseren van informatiebronnen zoals het straatbeeld, fashionshows , magazines en vertaalt deze naar verschillende doelgroepen. Het communiceren van de trends doet de stylist via fotoshoots (modeseries) voor magazines, fashionshows en personal styling. Hierbij is de stylist bepalend voor de setting en stelt de stylist de kledingsets samen en verzorgt de styling. De mediastylist verzorgt de rekwisieten, aankleding en conceptontwikkeling voor commercials, televisieprogramma’s en optredens. Maar ook het opzetten en uitvoeren van digital styling voor online en offline campagnes is iets waar de mediastylist voor zorgt. Uniek aan deze opleiding is dat mode- en mediastyling gecombineerd worden. In de online brochure vind je alle informatie over deze opleiding.
 
Wat moet je doen om kans te maken op deze supergrote prijs:
1 Like de Facebookpagina van B Academy en Fashionscene.
2 Like de actie op de Fashionscene Facebookpagina en laat je vrienden weten dat je meedoet!
3 Klik hieronder op meedoen, vul je adresgegevens, leeftijd en mobiele telefoonnummer in en vertel in een korte motivatie (maximaal 100 woorden) waarom jíj deze toffe opleiding moet winnen. 


 
Voorwaarden:
Je bent beschikbaar voor de opleiding die start in februari 2014. Alleen mensen die beschikbaar zijn en serieus interesse hebben, maken kans. Met het meedoen aan deze actie ga je akkoord met het volgende: B Academy volgt de winnares om maandelijks een foto te plaatsen op de B Academy Facebookpagina en de Mooi PR Facebookpagina om haar voortgang te laten zien. 
Deel dit artikel
Back to top