Fashion

Video: Burberry schiet kiekjes met nieuwe iPhone 5s

Burberry blijft ons verrassen op digitaal gebied. Net wanneer je denkt dat ze alles al uit de uitpuilende kast getoverd hebben, komt het modelabel met een nieuwe actie. Het merk is namelijk een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Apple.... eentje waarbij de iPhone 5s een hoofdrol speelt!

Inderdaad meiden, het is nog maar een paar dagen geleden dat de nieuwste iPhone op de markt geslingerd is, maar Burberry is er als de kippen bij. Hoe de samenwerking in elkaar steekt? Het merk, dat bekend staat om haar fabulous social sharing tijdens de catwalk shows in Londen, schiet al haar foto's en video's met de iPhone 5s.


Beeld: Fashionfoiegras.com

Christopher Bailey, Chief Creative Officer bij het luxe merk, legt uit wat de samenwerking volgens hem inhoudt: “This collaboration celebrates our relationship and shared foundation in design and craftsmanship. We have a mutual passion for creating beautiful products and unlocking emotive experiences through technology, which has made it intensely exciting to explore the capabilities of iPhone 5s”. 

 

Heel eerlijk: de samenwerking is daarnaast ook een strategische en uitmuntende stunt, zowel van Apple als Burberry: twee ijzersterke namen die samen in het samenwerkingsbootje stappen. Wij zijn enthousiast... zeker na het zien van de onderstaande Womenswear S/S14 Teaser video. Yup, ook een staaltje werk van de iPhone 5s (en Burberry natuurlijk!). Sit back en geniet van de prachtige beelden.

Deel dit artikel
Back to top