Fashion

TopVintage lanceert eigen merk

TopVintage (je weet wel: die hippe online vintage boutique) komt met haar eigen merk. En ja, dat vinden wij fashion-freaking-tastic! Vintage is immers tijdloos; elke kledingkast wordt vrolijk van een retro geïnspireerde top of blouse. 

Het label, dat de naam 'TopVintage Boutique Collection' aan haar kledingstukken heeft hangen, laat de meisjesdroom van eigenaresse Angelique van den Born uitkomen: "Vrouwen zich mooi en op en top vrouw laten voelen, dat is altijd mijn missie geweest met de mode van TopVintage. Tijdens het ontwerpen van de eigen collectie is de perfecte pasvorm en een goede kwaliteit van de stof dan ook ons uitgangspunt geweest.”

Wat we kunnen verwachten van deze intrede? Jaren '50 dresses à la Audrey Hepburn met een classy en tijdloze swing. De introductiejurk is in drie kleuren verkrijgbaar: zwart, rood en in polka dot uitvoering.

Nice to know: in maart 2013 werd TopVintage voor het derde jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel Damesmode bij de Nationale Thuiswinkel Award. Juist, dat belooft fijne shopsessies en een hoop eye candy. Zeker een kijkje waard dus! 

Beeld: Cream PR

Deel dit artikel
Back to top