Winnen

WIN: 3x2 kaartjes VRIJ Big Summer Edition //VERLOPEN

VRIJ viert haar Big Summer Edition op vrijdag 26 juli op, voor, bij, naast en in Het Muziekgebouw aan het IJ. De prachtige locatie wordt omgedoopt tot een VRIJ zomer feestwalhalla met 4 (outdoor & indoor) areas, een stadsstrand, een heerlijke line-up, een verrassend creatief programma en een zomerse BBQ. Een ‘verveel je geen moment’ overvolle avond en nacht met maarliefst 10 uur programmering (17.00 – 03.00 uur).

STADSSTRAND EN BBQ AAN HET IJ
VRIJ tovert een nieuw one-day stadsstrand aan het IJ. Om 17.00 staat daar de Biggest BBQ van Amsterdam klaar. Urban pick-nick style aan het water met disco deuntjes van onder meer DJ collectief Vriendje van Ferry. Beachvolley, frisbiefest, full fanatic beach ball contests en strandstoelen voor de ultieme summer hangout. 

INDOOR MADNESS
Om 20.00 uur start VRIJ ook binnen. 2 indoor areas van 20.00 - 03.00 uur met voor ieder wat wils. Voor het serieuzere werk is de Tandje Erop area de place to be. Uitzicht over het IJ en beats van onder meer Philip Young, Cat Carpenters en de Carnivale mannen Jop & LoPoll. Maar ook de mannen van Club NL zijn van de partij met niemand minder dan Johnny de Mol achter de decks.  De indrukwekkende Housekamer is lekker eclectisch dit keer want feest is het motto. Daarvoor is Feest DJ Ruud bij uitstek de aangewezen man. Miss Bunty host de avond in deze feestelijke zaal met nog veel meer geweldige DJs en energieke verrassingen. 

WIN!
Wil jij kans maken op 3x2 tickets? Druk dan op de Meedoen-knop en vul je naam en telefoonnummer in en wie weet zien we jou de 26e! Mocht je verzekerd willen zijn van een te gekke party aan 't IJ, koop dan je kaarten hier

vrij big summer festival

Deel dit artikel
Back to top