Fashion

Obsessed with my: Louis Vuitton bag

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Sophia van blog Beautyandthe.com en haar Louis Vuitton tas.

"Ik heb mijn eigen bedrijfje in media strategie en hiernaast ben ik owner van beauty platform Beautyandthe.com met blogs over alles rondom beauty en waar bezoekers recensies kunnen schrijven en lezen. Al van jongs af aan ben ik veel bezig met mode en dit is er ook met de paplepel ingegoten. Mijn moeder maakte vroeger al prinsessenjurkjes op de naaimachine. Als ik een nieuw jurkje kocht, hing ik hem aan mijn kledingkast zodat ik er vanuit mijn bed naar kon kijken. Ik ben opgegroeid in een echt meiden-gezin. Wij gingen vroeger windowshoppen op de PC Hoofstraat, om vervolgens vergelijkbare items te scoren op de Kalverstraat. Eigenlijk is mijn moeder nu ook de schuld van mijn Louis Vuitton obsessie, aangezien zij nu al bijna tien jaar voor dit mooie merk werkt."



Lievelingsitem
"Mijn lievelingsitem is dan ook mijn eerste Louis Vuitton tas genaamd de 'Boulogne'. Ik heb in de afgelopen jaren een paar Louis Vuitton tassen verzameld, maar deze blijft favoriet. Op mijn achttiende mocht ik deze tas in Antwerpen voor mijn verjaardag kopen. Het is echt een klassieke handtas en hij past bij elke outfit. Simpel model; mooi en praktisch! Ook zit deze tas zo ongeveer aan mij vastgegroeid; ik draag hem dagelijks, we zijn onafscheidelijk! Een tijdje had ik een affaire met de Speedy's Damier Azur en de Monogram Logo, maar na een tijdje miste ik mijn eerste liefde en gingen de Speedy's weer de kast in. Ook omdat opeens alle 'modemeisjes' er eentje om hun arm hadden hangen."

'Fout merkenfeestje'
"Het voordeel van een Louis Vuitton tas: hij combineert overal bij. Ook bij een gekleurde legging met palmbomen print match ik de tas. Alleen kijk ik altijd uit dat ik geen overkill pleeg met merk op merk. Bijvoorbeeld twee Louis Vuitton tassen en daarbovenop een Louis Vuitton shawl. Als ik deze items per ongeluk combineer voel ik mezelf een erg fout merkenfeestje."

sophie tienstra beauty and the beautyandthe.com louis vuitton bag tas hoe outfit stylen look blogger kleding item            

Stijl
"Je kunt mij uittekenen in All Stars, skinny jeans en een grijs leer jasje met Ray-Ban bril, maar daar tegenover draag ik ook opvallende setjes. Ik heb echt een eigen smaak en niemand hoeft mij te vertellen wat ik wel of niet moet kopen. Ik weet precies wat ik mooi vind. Mijn stijl is vrouwelijk en sexy en ik draag graag korte jeans shorts, crop tops of high waisted skinny (disco) jeans. Ik houd van tropische printjes met een effen top en gekke oorbellen of haarbandjes. Het liefst zou ik elke dag in galajurken lopen op bloedhoge hakken, maar het is niet altijd feest. Ik kan ook naar een hiphop feestje in een semi hipsterlook. Mezelf een bepaalde stijl aanmeten voelt als een heerlijk verkleedfeestje. Je kunt mij dan ook in uiteenlopende outfits tegenkomen, maar nooit underdressed." 

Nieuwe obsessie
"In samenwerking met het sieradenmerk Flore Flore heb ik recent een 'eigen' Beautyandthe.com bracelet uitgebracht. Het goudkleurige armbandje met vijf sparkling stars is, naast mijn tas, nu echt een obsessie. Ik draag het met zoveel plezier en ik krijg van iedereen complimenten!" 

sophie tienstra beauty and the beautyandthe.com louis vuitton bag tas hoe outfit stylen look blogger kleding item 

Mode
"Ik vind het leuk om te kijken wat er in de mode is, maar dat betekent niet dat ik automatisch alle trends volg. Ik kopieer alleen trends die ik leuk vind en bij mij passen. Ondanks dat ik fulltime werk, geef ik net zo veel geld uit aan kleding als toen ik nog student was. Ik kan heel goed budgetshoppen. Ik geef liever meer geld uit aan een tas of een bril dan aan kleding. Ik had vroeger amper budget voor (merk)kleding, maar krijg eigenlijk best vaak complimenten over mijn kledingkeuze. Ik deel graag items die ik mooi vind op twitter (@SophiaTienstra) en ik deel tevens wekelijks mij favoriete picks op de site van styliste ChantalBles.com. Ook heb ik af en toe bij geklust als stylist voor onder andere Diesel en vriendinnen en familie vragen vaak naar mijn modemening. Ik vind mode fijn en de modewereld een feestje, maar ik ben geen professional op dit gebied. Ik koop gewoon wat ik mooi vind, onbewust waarschijnlijk toch beïnvloed door de machtige mode iconen." 

sophie tienstra beauty and the beautyandthe.com louis vuitton bag tas hoe outfit stylen look blogger kleding item

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Bron streetstyle: Vogue.es
 
Deel dit artikel
Back to top