Fashion

Obsessed with my: H&M 'creepers'

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week blogger Else van Whatelsee.com en haar H&M creepers. 
 
"Het leek mij altijd al leuk om zelf een blog te beginnen, maar ik wist niet goed waarover. Ik had een paar jaar geleden meer interesse in beauty dan in mode, maar op een gegeven moment kwam er een omslagpunt. Ik kreeg steeds meer interesse in kleding en ik zat uren achtereen op het internet te zoeken naar kledingwebshops. Niet om spullen te kopen, maar om weg te zwijmelen bij de mooiste items. En na veel afwegingen was het moment daar: ik begon mijn eigen modeblog! Bloggen doe ik momenteel naast mijn studie Juridisch Zakelijke Dienstverlening, een interessante opleiding die ik bijna heb afgerond."
 
obsessed with my blogger mode outfit creepers h&m faux fake look

Lievelingsitem
"Mijn lievelingsitem is mijn paar faux Creepers van de H&M. In het begin twijfelde ik of ik ze wel zou bestellen, ik was namelijk bang dat ik ze bijna niet zou dragen omdat ik dacht dat ze niet bij mijn stijl zouden passen. Dat was ook de reden dat ik de echte Creepers niet kocht. Maar niets is minder waar, dankzij deze schoenen heb ik mijn stijl juist verder ontwikkeld. Eerst droeg ik ze vaak met een faux leren legging, maar al snel kwam ik erachter dat Creepers ook ongelofelijk leuk staan met overknee kousen. Ook draag ik ze vaak met shorts of een velvet legging. Ik ben inmiddels zo'n grote Creepers fan geworden dat ik het kopen van een 'echt' paar in de planning heb, die zijn toch net even wat mooier en leuker. Bovendien kan ik dan afwisselen met dit H&M paar."

obsessed with my blogger mode outfit creepers h&m faux fake look
 
Stijl
"Mijn stijl zou ik typeren als anders, niet duur, vrouwelijk, maar toch stoer. Mode betekent echt alles voor mij. Ik ben continu met mode en kleding bezig, ik vind het vooral een uitdaging om nieuwe, toffe combinaties te maken met de kleding die ik al heb. Van daaruit kun je ook beter bepalen wat je nog nodig hebt om je kledingkast aan te vullen voor betere en nieuwe combinaties. Met die theorie heb ik laatst een simpele, witte blouse aangeschaft omdat ik dacht dat het goed zou staan bij bepaalde items en ik had gelijk. Die aankoop was het geld 100% waard."

obsessed with my blogger mode outfit creepers h&m faux fake lookobsessed with my blogger mode outfit creepers h&m faux fake look

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top