Fashion

Coco Rocha wordt streetstyle fotograaf

Vanaf vandaag neemt topmodel Coco Rocha vijf dagen lang alle social media kanalen over voor modemerk Sass & BideHet topmodel is het gezicht van de spring/summer 2013 campagne van het merk en nu krijg je de kans om ook een kijkje te nemen in haar dagelijkse leven. Coco Rocha staat bekend om haar stijl en ze zal als een echte streetstyle fotograaf haar zelf gestylede looks plaatsen.
 

Coco zelf is enthousiast over de samenwerking: "Street style is belangrijker dan ooit. Er was een tijd dat popsterren, filmsterren en topmodellen naar de supermarkten gingen in pyjama en fuzzy slippers en er waarschijnlijk geen bewijs van zou komen. Nu iedereen een camera op z'n telefoon heeft, moeten we allemaal een beetje meer nadenken over hoe we ons kleden als we het huis verlaten."



"Ik houd ervan om mezelf te stylen en mijn eigen looks samen te stellen. Als model heb je het geluk dat je soms fantastische items van merken en designers krijgt en die wil je dan ook graag showen. Normaal gesproken haal ik mijn streetstyle inspiratie door mijn vrienden en collega modellen, zoals Behati Prinsloo, Doutzen Kroes en Hilary Rhoda, te volgen op Instagram."

Deel dit artikel
Back to top