Beauty

Review: LOOkX bio peel behandeling

Je kunt een geweldige outfit aan hebben en je haren nog zo mooi in een hip model hebben laten knippen: als je huid er niet goed uitziet kan dat alles verpesten. Door stress kan je huid dof worden en zelfs als dat niet het geval is, wordt je huid in de winter vaak minder mooi door het tekort aan hydratatie. Fashionscene's hoofdredacteur Esmée heeft van beide dingen last en onderding daarom een bio peel behandeling bij LOOkX.

"Mijn huid ziet er in de winter altijd doffer uit. Ik kan het aardig maskeren met een goede dagcreme en mooie poeders, maar als ik 's ochtends wakker word, zie ik duidelijk dat mijn huid er slecht uit ziet. Zeker als ik stress heb, want dan komt er zelfs wel eens een pukkeltje tevoorschijn. Tijd om daar iets aan te doen!"

lookx

Het hoofdkantoor van LOOkX

De behandeling

"Ik ben uitgenodigd op het LOOkX hoofdkantoor, waar ze mij een Bio Peel behandeling gaan geven. Ik heb nog nooit een echte peeling gehad, dus ik ben erg benieuwd!

De behandeling begint heel anders dan wat ik gewend ben van andere salons. Ik word enorm vriendelijk ontvangen en mij wordt gevraagd mijn schoenen en sokken uit te doen. Er verschijnt een groot vraagteken boven mijn hoofd, want ik kwam hier immers voor een gezichtsbehandeling. De schoonheiddspecialste legt uit: "We beginnnen iedere behandeling met het masseren van de voeten. Dat hebben we een beetje afgekeken van de Chinese filosofie. Wanneer je voeten gemasseerd worden, ontspan je helemaal. De stress trekken we er via je voeten als het ware uit". Ik moet eerlijk bekennen: na de voetmassage ben ik direct ontspannen.

bio peel behandeling

De LOOkX Bio Active Peeling

Dan gaan we verder. De schoonheidsspecialiste laat me een heerlijke, frisse geur ruiken, die ook ontspannend schijnt te werken. Daarna is het tijd om mijn gezicht te reinigen, want hierna gaat het gebeuren: de bio peel. Wanneer ze de bio peel strijkend over mijn gezicht aanbrengt, voel ik een lichte tinteling. Dit komt doordat de peeling bestaat uit een fruitzuurcocktail met onder andere citroenzuur. Hierdoor worden je porieen en je huidstructuur verfijnd. Tijdens het inwerken krijg ik een heerlijke handmassage.

natrulizer Lookx

Na de bio-peel wordt voordat het tijd is voor het masker, de Bio Active Neutraliser aangebracht om de pH-waarde van mijn huid te herstellen. Het masker, dat bestaat uit onder andere plantcollageen, is nu aan de beurt. Door het plantcollageen wordt het vocht in je huid naar de bovenste huidlaag getrokken, waardoor je een babyzacht huidje krijgt. Tijdens het inwerken van het masker krijg ik een heerlijke hoofd- en nekmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van bindweefselmassages, deep tissue en verschillende ontspanningsgrepen.

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende oog- en dagcreme. En wauw, wat voel ik me ontspannen! Mijn huid blijft nog een week babyzacht en fris, heel fijn!"

Je kunt de behandeling ook op video bekijken:



Boek ook nog voor de feestdagen een LOOKX behandeling bij een salon bij jou in de buurt maar heb je geen tijd en wil je toch het professionele peeling effect, bestel hem dan voor thuis op www.lookx.nl!

Deel dit artikel
Back to top