Fashion

Het is denimweek bij wehkamp.nl

Denim is niet meer weg te denken uit de highstreet fashion en is op alle mogelijke manieren te combineren. Het succes van denim is voor een groot deel te danken aan de rebels van vroeger. Eerst door vrijgevochten cowboys, daarna door Hollywood bad boys als Marlon Brando en James Dean en weer wat later door rocksterren. 



Heb jij altijd moeite met het vinden van de perfecte spijkerbroek? Te strak, te lang, niet de juiste kleur? Op wehkamp.nl vind je de grootste online denim collectie van Nederland. Naast grungy kun je ook terecht voor preppy, funky, groovy, sexy, edgy, swaggy, jazzy en classic denim.

Voor een op en top vrouwelijk silhouet draag je bootcut jeans boven laarsjes, voor optisch langere benen. Geef jezelf een Engels tintje en combineer je grijze jeans met bruine leren laarzen en een tweedjasje. Of ga voor denim op denim: een bikerjack met een acid en een bijpassende skinnyjeans. En wil je wel eens wat anders dan denimblauw, dan vind je dit najaar denim in de kleuren voor autumn/winter: van okergeel tot bordeaux rood (zoals we ook in het XXL fall/winter trend report schreven).



Op wehkamp.nl is het momenteel denimweek. Een week lang staan alle soorten jeans en alle soorten denim centraal. De klassieke jeans als Levi's en minder klassieke jeans van G-star en Nudie Jeans. Sla dus nu je slag!

Heb jij al zin om een spijkerbroek te gaan shoppen?

Deel dit artikel
Back to top