Fashion

Nooit meer sale-fights, wel sale

De zomersale is weer in het land. Dat heeft ongetwijfeld tot kleurrijke taferelen geleid in diverse Nederlandse winkels, zoals grote borden met welbekende ‘korting’ kreten. Sale haalt het meest strijdlustige in de Nederlandse vrouw naar boven.

We overdrijven misschien een beetje, maar je weet waarover we het hebben. De sale is net begonnen. Je moet er als de kippen bij zijn om dat ene paar schoenen in de juiste maat te scoren. Die korting is leuk, maar al dat gegraai in grote bakken en al die rotzooi op de winkelvloer, dat is allemaal wat minder.


Meteen toeslaan
Om te onderzoeken wat voor sale-shopper de Nederlandse vrouw is, heeft wehkamp.nl een onderzoek gedaan onder Nederlandse vrouwen. Het percentage vrouwen dat nooit iets in de sale koopt, is te verwaarlozen. Sterker nog: de meeste vrouwen wachten bewust met hun aankopen als ze weten dat het binnenkort sale is. Maar, als het eenmaal sale is, gaan ze direct op hun doel af. Ze wachten niet totdat de korting nog hoger is, want het risico dat de leukste kleding dan weg is, is te groot.  Eén van de grootste frustraties is dan ook: na lang zoeken, vind je leuke jurkjes, sleehakken of bikini’s, maar die blijken niet meer in jouw maat te zijn.

Sale-shoppen zonder ergernissen
Er is een oplossing: sale-shoppen bij wehkamp.nl. Daar heb je wel korting, maar geen last van lange rijen. Je kunt je ellebogen gewoon rustig langszij houden en de rommel op de vloer heb je zelf in de hand. Je hebt geen last van enorme rijen voor de kassa en je hoeft er niet na lang zoeken achter te komen dat dat ene jurkje er niet meer in jouw maat is, dat kun je namelijk met één druk op de knop heel makkelijk zien. Kortom, geen sale-ergernissen, wel tot 80% korting op alle dames-, heren- en kindermode. Leve de sale!


 
Profiteer ervan… eerst wehkamp.nl.

Deel dit artikel
Back to top