Fashion

Trend report: gothic vibes

Na een zomer vol zoete pastelkleurtjes zijn wij wel toe aan wat dark fashion voor de winter. Meerdere ontwerpers waren het hier mee eens, want de Fall-Winter 2012-2013 collecties zaten vol met gothic inspired looks. Misschien heb je uit een rebelse pubertijd nog wat liggen, zo niet:  de shops hangen er vol mee!

 
Van top tot teen kan jij je dit najaar hullen in de donkerste kleuren, duistere opdrukken en accessoires als doodshoofden, kruizen en crucifixen. De silhouetten zijn lang en soepelvallend of juist loeistrak. Op de uitkijk voor: leer, kant, chiffon en fluweel. Rode wijn-kleurige lippenstift erbij en je bent ready to go.



Versace fall-winter 2012-2013


Donatella Versace mixte in haar collectie de dark-age era met moderne futuristische looks. Daarbij maakte ze veel gebruik van leer, fluweel en bont. Er gingen heel veel kruizen de catwalk over en netpants like booties.



Alexander Wang fall-winter 2012-2013

De Alexander Wang collectie zat vol met kilometers leer, toffe mesh coltruien, lakleer en naast zwart waren er veel wijnrode looks.





Gucci fall-winter 2012-2013


Frida Giannini ging voor de wat romantischere gothic look voor de Gucci Fall-Winter 2012-2013 collectie. Veel doorschijnende stoffen, veren, kant en bejwelled looks gingen het plankier over. Ook was er bij Gucci fluweel: de velvel looks stolen onmiddelijk ons hart.



Links:  ASOS Sheer Cross All Over Tights € 11,06  Rechts: American Apparel Lace Lawn T-Shirt € 30,42

Deel dit artikel
Back to top