Fashion

Obsessed with my: Lovely loafers

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week een keer een stoere man met stijl genaamd: Juul en zijn lovely Lanvin loafers.

 
"Eigenlijk vind ik schoenen in het algemeen gewoon heel belangrijk. Je kunt er nog zo goed uitzien, maar met verkeerde schoenen kan je net zo goed alles achterwege laten. Lately zijn mijn Lavin loafers toch wel mijn obsessie. Vooral omdat ze heel makkelijk te combineren zijn. Of je ze onder een pantalon draagt of met een jeans, ze passen overal bij.  


 
Ik kocht ze afgelopen winter bij Shoebaloo in Amsterdam. Ik zocht al een tijdje loafers en het had wel een paar gezien bij tods in Milaan maar na een heel weekend shoppen had ik het geld er niet meer voor over. Met ontzettend veel spijt ben ik toen verder gaan zoeken naar die Tods. Gelukkig heb ik ze toen niet gekocht, want zo ben ik mijn Lanvins tegen het lijf gelopen."



Juul woont sinds een half jaar in London en houdt van deze stad (nummer 1 shopstad). Zelfs hier krijgt hij vaak complimentjes over zijn schoenen of vragen als "Where did you bought those fabulous hoes?" Dan antwoord hij met trots dat ze van het Franse modehuis Lanvin komen. Lanvin is ook het lievelingsmerk van Juul. Dit alles omdat de designer een Nederlander is. Helaas is het wel wat aan de prijzige kant. 





Juul noemt zijn stijl erg cliche. Designer kleding gemixt met kleding van goedekopere winkelketens. Hij draagt kleding naar hoe hij zicht voelt. Met de woorden: dandy, casusal en vooral simpel omschrijft hij zijn hele stijl.

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!
 
Deel dit artikel
Back to top