Fashion

Madonna's sexy schoenencollectie gelanceerd

Het lijkt al weer een hele tijd geleden te zijn dat we hoorden dat Madge haar design skills in de strijd zou gaan gooien. Mevrouw zou namelijk schoenen gaan ontwerpen. Met als inspiratiebron haarzelf natuurlijk. Vandaag worden de stoere stappers gelanceerd. 

Het label Truth or Dare Shoe Collection wordt vandaag gepresenteerd in de amazing schoenen gallerie van Selfridges, waar ze de hele zomer exclusief verkocht zullen worden. We zijn benieuwd of ze haar schoenen ook zal dragen tijdens haar nieuwe tour in het Londense Hyde Park. Deze reeks concerten valt namelijk in dezelfde week als de introductie van haar splinternieuwe collectie.
 


Eerder werd al bekend dat Madonna haar lifestylelijn Truth or Dare, voor vrouwen tussen de 27 tot 50 jaar, had gelanceerd. De eerste toevoeging aan die lijn was een parfum, dat in samenwerking met Coty werd gemixt. Een uitgebreide collectie stappers is de tweede aanvulling. Samen met haar creatief adviseur, Arianne Phillips, kroop Madge achter de tekentafel voor een stel uitdagende schoenen.

De verkoopmanager van de Truth or Dare pop-up shop vertelt trots: "We voelen ons vereerd en zijn erg enthousiast dat wij deze collectie mogen lanceren voordat het ergens anders op de wereld wordt verkocht. De lijn is voor iedereen draagbaar, divers en natuurlijk Madonna’s sterrenstof. Kortom: een geweldige toevoeging voor Selfridges."
 
En hoe mag dit sexy schoeisel er dan uitzien, horen we jullie zeggen? Ze zijn wat eleganter dan we hadden gedacht. En gezien de hoogte van de hakken misschien wat minder geschikt voor een lange dansavond. Verder veel zwart, cut-outs, studs en suède. Wij kozen de cut-out Charleen boot als favoriet!



Links: Michonski boots £180
Rechts: Floriku courts £150




Links: Charleen boots £130
Rechts: Twidwell boots £140

 
De collectie is vanaf vandaag te koop bij Selfridges online of in de winkel. De prijzen variëren van 80 tot 480 pond. 

En, ga jij nog snel een last minute Londen boeken voor de schoenen van Madge? 

Deel dit artikel
Back to top