Fashion

Streetstyle: Hot hairstyle

Ons streetstyle icoon van deze week troffen we aan op het Amsterdamse Fashion Week terrein, terwijl ze zelf lekker kiekjes aan het schieten was. Astrid van Rooij (19) uit Utrecht deed ons denken aan Gwen Stefani in haar No Doubt-tijd met haar felle lippen en schattige knotjes. Zeker niet just a girl. 

Astrid werkt voor Styletoday en dus is het belangrijk dat ze goed voor de dag komt. "Mode is meer dan kleding. Het is voor mij ook een werksector die elke dag verandert en daardoor nooit saai zal worden. Ik voel me ten eerste fijn in deze kleding maar ik wil ook uitstralen dat ik niet gemiddeld of standaard ben."



Ze omschrijft haar stijl als simpel met een randje, tegen grunge aan. Ze houdt van de 90's, strakke knotjes, studs en bomberjacks. Ze is niet merkgebonden: "Uiteraard zijn er bepaalde merken waar ik eerder slaag dan bij anderen, maar als ik iets tofs vind in een bizarre winkel koop ik het net zo lief als bij COS." Aan haar look geeft ze tussen de 200 en 250 euro per maand uit.

Deze madame gaat niet alleen thuishaven Utrecht in voor tassen vol kleding. Ze reist ook graag naar London, Kopenhagen en Berlijn. Haar favoriete winkels zijn: Weekday, Bikbok, Topshop, Monki en COS. 

"Sale is het moment om de schoenen waar je al het hele seizoen naar verlangt te kopen voor een paar tientjes minder. Meer niet. Ik vind het vreselijk om in de sale te winkelen en ga dan ook echt alleen als ik weet dat speciale artikelen zijn afgeprijsd."







Wanneer we deze foto nemen draagt Astrid een blouse van Wrangler, Sacha schoenen, een rok van River Island en de bril is van Chanel.



1. Zwarte laars met studs, € 99,95 van Sacha

2. Witte leren tas, € 48,39 van Asos

3. Dept denim blouse, €39,99 via Men at Work

4. Zwarte wrap rok, €24,44 van Asos


Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week?

Deel dit artikel
Back to top