Fashion

Kliederen en knutselen met modellen

Topmodellen moeten iets van creativiteit in zich hebben. Denk maar aan de tientallen poses en gezichtsuitdrukkingen die tijdens shoots van ze wordt gevraagd. Maar zodra je ze wat kwasten en een verfpot meegeeft, dan pas komt de échte crea bea in ze naar boven! Tenminste, als we de volgende editorials mogen geloven.

 
Ben je van plan om het huis een nieuw kleurtje te geven of heb je het gevoel dat je de volgende Jackson Pollock bent? De modellen in de volgende modeseries showen hoe je je kek kleedt tijdens een kleurrijke schilderpartij.

Topmodellen moeten iets van creativiteit in zich hebben. Denk maar aan de tientallen poses en gezichtsuitdrukkingen die tijdens shoots van ze wordt gevraagd. Maar zodra je ze wat kwasten en een verfpot meegeeft, dan pas komt de échte crea bea in ze naar boven! Tenminste, als we de volgende editorials mogen geloven.Vogue USJapanse Dazed and ConfusedIain CrawfordVogue ChinaMuse MagazineVogue USAram BedrossianJapanse Dazed and ConfusedKoreaanse Vogue GirlRussische VogueAmerica's Next Top ModelDazed and Confused JapanAram BedrossianRusshNederlandse VogueVogue US
Muse MagazineVogue USJapanse Dazed and ConfusedIain CrawfordChinese VogueMuse MagazineVogue Girl Korea

Welke kunstzinnige editorial doet jou naar je verfkwasten grijpen?

Deel dit artikel
Back to top