Fashion

Bastiaan van Schaik ontwerpt voor Olympus

Bastiaan van Schaik heeft in samenwerking met sieradenlabel Angeli Dolci een camera ontworpen voor Olympus. Een stylist en een sieradenmerk, dat moet een pláátje van een toestel zijn. De speciale camera wordt vanaf vandaag, ter ere van de Miljonair Fair die ook vandaag wordt geopend in Amsterdam RAI, geveild.

Bastiaan van Schaik

 

Bastiaan van Schaik

Bastiaan is een succesvol stylist in Nederland en heeft zijn handen vol aan . Zo werkte hij als fashion director voor Avantgarde, creative director voor Briljant magazine en is hij hoofdredacteur van het tijdschrift The Luxury List. Sinds 2005 zien we de stylist met de ongezouten mening ook steeds vaker op televisie voorbij komen onder andere bij RTL Boulevard, Holland’s en Benelux’ Next Topmodel en Koffietijd. Ook een stylist wil wel eens iets anders en dus sloeg hij aan het ontwerpen. Maar niet aan het ontwerpen van -zoals je misschien zou denken- mode, maar van een camera!

Bastiaan van Schaik voor Olympus

Olympus

Bastiaan en Angeli Dolci hebben een speciale editie van de Olympus PEN E-P3 ontworpen. PEN is het nieuwste model van Olympus: een stijlvol en compact cameraatje met de kwaliteit van een professionele spiegelreflex. De PEN-camera van Bastiaan en Angeli Dolci is deels voorzien van bladgoud en om de lens zitten een aantal exclusieve armbanden gewikkeld. Aan de camerariem zitten allemaal gouden muntjes bevestigd.

Vanaf vandaag wordt de camera geveild via de website van Olympus. De opbrengst gaat naar een goed doel! Namelijk Oxfam Novib, een organisatie die een deel van de winsten van goudmijnen investeert in meer scholing en gezondheidszorg voor plaatselijke gemeenschappen.

Wat vind jij van de camera die Bastiaan en Angeli Dolci voor Olympus ontwierpen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top