Fashion

Doutzen Kroes op cover Numéro China

Doutzen Kroes siert de cover van het decembernummer van Numéro China. Afgelopen week maakte ze haar acteerdebuut in de film Nova Zembla, maar dat betekent niet dat haar modellencarrière stil ligt. Met slechts een Louis Vuitton hoed op en een fierce blik recht in de camera zet de Friezin een stunning covershoot neer.

Trouwen met hubby Sunnery, de geboorte van baby Phyllon, Victoria's Secret Fashion Show en haar filmdebuut. Doutzen heeft een busy scedule, maar zien we haar mooie koppie daardoor minder langskomen? Ik dacht het niet! Deze workaholic houdt van haar werk.

Doutzen Kroes op cover Numéro China

De cover is geschoten door fotograaf Tiziano Magni. Doutzen draagt een statement nachtportiers hoed uit de Louis Vuitton autumn-winter collectie 2011, die de nadruk op haar flawless gezicht legt. Met prachtige opgemaakte ogen, rode lippen en rouged cheeks zet het model een krachtige look neer. Azië lijkt gecharmeerd van onze Hollandse schone. In november 2008 stond Doutzen op de cover van Numéro Korea en in mei 2010 sierde ze die van Numéro Tokyo, waar ook nog eens een spannende editorial bijhoorde.

Doutzen Kroes op cover Numéro China

Doutzen Kroes op cover Numéro China

Wat vind jij van Doutzens cover op Numéro China?

(Door: Daphne)

(Beeld: Fashion Gone Rogue)

Deel dit artikel
Back to top