Fashion

Celebrity Modeflaters @ de Grammy Awards

Dit weekend werden in Los Angeles de Grammy Awards uitgereikt aan de beste muzikanten van deze aardbol. Het beloofde een waar modespektakel te worden met genomineerden als Lady Gaga, Katy Perry en Rihanna. Maar naast dat popqueen Gaga arriveerde in een ei, bleef het verassings effect letterlijk uit. Er schorte dit jaar nogal wat aan de weinig verhullende outfits!

Lady Gaga op Grammy Awards

De Grammy Awards zijn in Amerika belangrijke muziekprijzen, te vergelijken met de Oscars die in de filmwereld worden uitgereikt! Toch zijn er verschillen...En die zijn nogal groot als het aankomt op de outfits van de celebrities die komen opdagen. Staan de Oscars juist bekend om de klassieke jurken met maximale lengtes. Bij de Grammy Awards klinkt het motto hoe bloter, hoe beter als muziek in de oren...Lijkt het wel!

Ciara op de Grammy Awards 2011

Zangeres Ciara kijkt zwoel in de camera, en laat dat nou net de toevoeging zijn die haar outfit niet nodig heeft, want die is op zichzelf al sexy genoeg. Het warrior thema wordt aangedikt met schoenen, die we liever in een meer neutrale kleur hadden gezien!

Kim Kardashian op de Grammy Awards 2011

Qua kleurencombinatie heeft Kim Kardashian wel begrepen dat zalmroze en ordiniar goud met elkaar matchen...En ook het silhouet van de jurk is haar op het lijf geschreven. Maar Kim, zet de volgende keer je voeten naast elkaar als je poseert...Doseren heet dat; want de inkijk bij je boobs is wel genoeg van het goede!

Rihanna op de Grammy Awards 2011

Haar lichaam kan de jurk, die Rihanna uitkoos voor de Grammy Awards, goed hebben. Alleen matcht de tijd van het jaar iets minder met deze outfit. Tenzij de jurk is gemaakt van gerecyclede kerstversiering...

Katy Perry op de Grammy Awards 2011

Katy Perry was er niet helemaal uit welke kant ze opwilde met haar outfit, toen ze een jurk moest uitkiezen. Bij een eerste aanblik heeft ze wel iets weg van een zeemeermin, maar de angel wings op haar rug doorbreken het thema...

Nicky Minaj op de Grammy Awards 2011

Nicky Minaj verschijnt minder bloot, maar zeker niet minder opvallend in all over luipaardenprint. Het deels matchende haar, dat verder meer weg heeft van een Cruella de Vil kapsel, maakt de outfit af!

Jennifer Lopez op de Grammy Awards 2011

Als we het bij de Louboutins mochten houden die aan de voeten van Jennifer Lopez prijken, zouden we het leuk houden. Maar als bij het (net iets te ver) naar boven scrollen om haar miniscule jurk te bekijken, wordt het allemaal toch iets minder fraai...

Willow Smith op de Grammy Awards 2011

Na al die modeflaters, was onze hoop gevestigd op de fashionable dochter van Will Smith. Maar ook Willow laat het afweten! Weliswaar geen bloot; wel lelijke kleurencombinaties en te hoge schoenen voor haar leeftijd...

Wat vind jij van de outfits van Ciara, Kim Kardashian, Rihanna, Katty Perry, Nicky Minaj, Jennifer Lopez en Willow Smith?

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top