Fashion

Carice van Houten wordt Mexx-gezicht

Als actrice is Carice van Houten enorm succesvol. Ze is één van de meest succesvolle Nederlandse sterren en dan kun je er donder op zeggen dat je wordt gevraagd als het gezicht van een bepaald merk. In het geval van Carice was het modelabel Mexx, dat haar een aanbieding deed. En daar bleek Carice wel voor te vinden.

Naast de grote bioscoophits zullen we Carice binnenkort dus ook in de campagne van Mexx zien schitteren. Het is voor het eerst dat Carice het gezicht van een modelabel wordt, maar ze kijkt er naar uit.

‘MEXX is een mooi Nederlands merk dat staat voor Metropolitan Casual lifestyle. Onder Metropolitan Casual versta ik iemand die leeft, werkt en zich laat inspireren door het stadsleven. Persoonlijk sluit het Metropolitan Casual lifestyle helemaal aan op mijn eigen levenstijl. De nieuwe campagnes van MEXX met de slogan ME + XX staan voor individualiteit en een eigen persoonlijkheid durven te hebben. Dit is iets waar ik me erg mee kan identificeren’, aldus Carice.

Deze maand vertrekt de actrice naar Hamburg waar de campagne wordt gefotografeerd. Begin volgend jaar kunnen we haar als het gezicht van Mexx bewonderen.


(Tess)

Deel dit artikel
Back to top