Fashion

Katy Perry's trouwjurk

Katy Perry en Russell Brand pakken het goed aan. Door geen pers toe te laten op hun huwelijk houdt de hele wereld de berichten rondom hun feest nauwlettend in de gaten. Iedereen wil weten hoe ze eruit zagen, wat voor jurk Katy droeg en welke gasten er op het huwelijks feest waren. Wij weten meer!

Na 13 maanden met elkaar te hebben gedate, trouwden Katy Perry en Russell Brand, zoals bekend, in India. Hun huwelijksfeest bestond dan ook uit zowel Christelijke als Indiase tradities. Er was een priester aanwezig (een vriend van Katy’s ouders) en er waren olifanten.

Welke celebrity guests er waren, kunnen we nog niet exact vertellen. Wel denken we al te weten in welke jurk Katy Perry trouwden. Er werd namelijk bekend gemaakt dat ze trouwde in een grijze jurk van Elie Saab met kanten mouwtjes. Daarvan zijn er niet heel veel dus denken we dat het onderstaande jurk was.

Katy Perry droeg er schoenen bij van Casadei (7000 dollar) en een Indiase neusring. Dat is pas Mix & Matchen!

Toch hadden Katy en Russell zich niet voldoende in de Indiase cultuur verdiept. De neusring moet tijdens de huwelijksnacht verwijderd worden door de bruidegom. Katy Perry had de ring een dag later echter nog in.

Tijdens de overige feestelijkheden van e bruiloft droeg Katy Perry onder andere kleding van Zuhair Murad en Donna Mizani.

Behalve hun huwelijk was er nog een reden voor feest. Katy Perry werd maandag namelijk 26 jaar.

Na een uitbundig feest trokken Katy en Russel er begin deze week op uit voor hun huwelijksreis. Gekleed in Indiase kledingstijl stapten ze in een helikopter om vervolgens met een prive-vliegtuig naar de bestemming van hun huwelijksreis (hoogstwaarschijnlijk de Maladiven) te vliegen.


En terwijl Katy en Russell genieten van een cocktail op een bounty-eiland houden wij angstvallig alle website in de gaten om te zien of we gelijk hadden wat betreft Katy’s trouwjurk.

(Tess)

bron foto's: Daily Mail

Deel dit artikel
Back to top