Fashion

Celebstyle: Kim Kardashian in tribal print

Kim Kardashian draagt bij voorkeur ultrakorte outfits om haar benen in te showen, dus dat we de socialite in een legging spotten mag een unicum heten. Out and about in Beverly Hills draagt ze over haar all black outfit een olijk jasje met tribal print.

Kim Kardashian

Kim gaf onlangs nog aan een hele bups kinderen te willen krijgen met haar vriend, American football-speler Miles Austin: 'Ik wil vier kinderen, maar ik zie hoeveel werk het is. Daardoor denk ik: ik moet het niet overhaasten.' Zou ze zich ook wel realiseren dat het dragen van killer heels tijdens een zwangerschap zo goed als onmogelijk is?

De socialite gaat - op haar vrolijke jasje na - voor een all black outfit, waarbij vooral haar prachtige pumps opvallen. Aan haar quasi-nonchalante manier van lopen te zien, is ze niet anders gewend dan hakken van minstens 10 à 12 centimeter te dragen. Respect!

tribal top asos

Wij vonden deze one shoulder top met tribal print in snoepjeskleuren. Een kleurrijke oppepper voor de doorgaans zo donkere wintergarderobe. Je koopt 'm voor €15,88 in online store Asos.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top