Fashion

Gratis het eerste parfum van Beyonce uittesten?

Beyoncé is met stip één van de mooiste en sensueelste vrouwen die er op onze aarde rondloopt. Ze heeft naast een booming zangcarrière ook al een succesvolle kledinglijn op haar naam staan en nu is er dan eindelijk haar eigen parfum! Begin september lanceert de zangeres Beyonce Heat.

Beyoncé: "Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd."

Olala Beyoncé! Zo gepassioneerd als ze over haar eerste luchtje praat, zo gepassioneerd is het parfum zelf. Testen? Dat kan. Fashionscene mag jou een gratis sample weggeven van dit parfum, zodat je het in alle rust zelf kunt uittesten.

Hebben? Vul onderstaand formulier in om een gratis sample van BEYONCÉ HEAT te ontvangen. De eerste 40.000 aanmeldingen ontvangen een sample. Op = op!

parfum

heat1

 


  

Deel dit artikel
Back to top