Fashion

Danie Bles gaat trouwen

Kim, Yolanthe, Charlotte, er zijn de laatste tijd zoveel glamourhuwelijken dat we er zelf van willen gaan trouwen. Ook de volgende dame die in het huwelijksbootje zal stappen, is al bekend. Styliste Danie Bles zal volgende zomer met haar vriend Joris trouwen.

Danie en Joris hebben samen al een kindje van 1 jaar, maar een huwelijk leek nog ver weg. Toen de twee naar Toscane vertrokken voor een romantisch weekend had Joris nog tegen Danie gezegd: ‘Ik vraag je echt nog, maar verheug je er nu nog maar niet op’. Datzelfde weekend werd Danie dan toch ten huwelijk gevraagd tijdens een diner.

De styliste is door het dolle heen. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven en de ring is zoo mooi!’

De twee zijn van plan om in juni 2011 te trouwen. Net als veel van de huwelijken van de afgelopen tijd zal ook het huwelijk van Danie en Joris in het buitenland plaatsvinden. ‘De kans bestaat dat we in Italië of Frankrijk gaan trouwen, daar zijn we nog niet over uit’, vertelt Bles.

In ieder geval komt er bij Danie’s huwelijk geen styliste aan te pas: ‘Ik ga iedereen stylen. Sterker nog, we gaan ons hele eigen huwelijk stylen. Ik hoef geen weddingplanner of bruiloftspersoneel, we doen het lekker zelf’, aldus een dolblije Danie.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top