Fashion

Supermodel Noemie Lenoir back on track

Het is amper een maand geleden dat de modewereld werd opgeschrikt door het nieuws dat Noémie Lenoir heeft geprobeerd zelfmoord te plegen. Inmiddels is het 30-jarige Franse model weer een beetje opgekalefaterd en als klap op de vuurpijl schittert ze samen met Ana Beatriz Barros binnenkort alweer op de cover van de Russische Vogue! Dat is nog eens terugkomen.

noemie lenoir

Noémie Lenoir wilde vorige maand duidelijk maken dat ze haar leven niet meer zag zitten, door een dodelijke combinatie van alcohol en pillen in te nemen.

Gelukkig vonden mensen haar op tijd bewusteloos in de bossen vlakbij Parijs. Het zou toch erg zijn als zij haar 5-jarige zoontje Kylian zo achterliet in onwetendheid. Het is namelijk nog steeds niet duidelijk waarom Noémie zichzelf tot deze poging heeft gezet. Maar haar relatie met Zwitserse miljonair Carl Hirschmann (die momenteel in een seksschandaal, en wat allemaal nog meer, verwikkeld is) zou de grootste aanleiding zijn geweest.

noemie lenoir noemie lenoir

Twee weken na deze bekendmaking was Noémie alweer shoppend met haar zoontje te spotten in de Parijse straten. En nu kwam het grote nieuws naar buiten dat ze alweer bezig is met de fotoshoots voor de Russische Vogue. Aan de backstage foto’s, waar ze samen met collega-model Ana Beatriz Barros te zien is, lijkt het erg goed te gaan met Noémie. En daar zijn we meer dan blij om!

Wat wel toevallig is, is dat goede vriendin Doutzen Kroes deze maand op de cover van de Russische Vogue staat. Misschien toch een klein onderonsje?

doutzen kroes en noemie lenoir


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top