Fashion

De meest modieuze artiesten

Muziek en mode blijken een geweldige combinatie. De meest succesvolle artiesten allertijden hadden namelijk niet alleen een gouden keeltje, maar besteden ook veel aandacht aan hun kleding. Wij zetten de meest modieuze artiesten op een rij.

Van deze artiesten onthielden we niet alleen de geweldige teksten van hun hits, maar waren we vooral ook erg onder de indruk van hun aparte stijl. De nieuwste modetrends zijn vaak als eerste bij deze dames te zien. Er gaat geen dag voorbij waarop de outfits van deze artiesten niet tot in de puntjes kloppen. Ze zijn dikke vriendjes met de hoofdontwerpers van grote modelabels en krijgen dan ook vaak als eerste kleding opgestuurd. Want als een van deze dames je ontwerp draagt, ben je succesverzekerd. Niet alleen zal je merk beter verkopen, ook is er vaak direct een trend gezet en volgen er al gauw duizenden fans met een soortgelijke look.

Lady Gaga is momenteel natuurlijk het perfecte voorbeeld van een artiest die ontzettend sterk verbonden is met mode, maar laten we haar – minder extreme, maar zeker zo leuke – voorgangsters niet vergeten. Want ook Diana Ross en Grace Jones waren lange tijd absolute stijliconen.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top