Fashion

Scarlett Johansson op cover van V Magazine

We weten niet hoe het komt, maar Scarlett Johansson weet altijd heel natuurlijk op foto’s te staan. Zo ook deze maand op de cover van V Magazine #65 ‘The Summer Scorcher Issue’: “Werkend met deze geweldige haar en make-up teams, ga je naar binnen als een monster en kom je naar buiten als een filmster.” 

Scarlett Johansson

De 25-jarige actrice speelt in Iron Man 2, die nu in de bioscopen draait. Scarlett vertelt over haar Black Widow personage: “Dit is een geen fratsen karakter. Ze heeft wel gevoelens, maar ze doet gewoon haar ding.”

Scarlett Johansson

Daaraan voegt ze toe: “Ik ben nu 25 en ik speel al een tijdje personages die alles nog aan het ontdekken zijn, de ontwikkelingen van jong meisje naar jonge vrouw… Ik voel me geen meisje meer en ik wil werk doen wat me uitdaagt. Ik realiseer me dat ik heel erg geluk heb met wat ik doe en ik vergeet niet hoe kwetsbaar het is.”

Scarlett Johansson

De actrice draagt een Yves Saint Laurent top met aardbeitjes erop. Kinderlijk, maar toch high fashion. Haar lokken zien er goed uit, veel beter dan het platina geblondeerde!

De foto’s werden gemaakt door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

-> Gwyneth Paltrow & Scarlett Johansson op de première van Iron Man 2

-> Meer Scarlett Johansson

-> Meer V Magazine

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top