Fashion

Jessica Simpson komt met nieuwe denimlijn

Alsof het succes van haar huidige kledinglijn nog niet genoeg is, ging Jessica Simpson een samenwerking aan met Jones New York voor een nieuwe denimcollectie. Aankomende zomer zal de collectie op de markt komen.

Met haar zangcarrière gaat het momenteel misschien even wat minder, als designer doet Jessica Simpson het ge-wel-dig. Het bedrijf van de blonde zangeres, dat onder andere schoenen, tassen, kleding, lingerie en badkleding op de markt brengt, is momenteel zo’n 500 miljoen dollar waard. En alsof dat nog niet genoeg is, sloot Jessica onlangs een contract voor nog een modelijn. Jessica gaat samen met Jones New York een denimcollectie lanceren. Deze zal in juli 2010 te koop zijn.

Jessica heeft zelf al enkele favoriete items. ‘De jeggings zijn geweldig en de skinny jeans passen perfect. De pasvorm is voor mij ook het allerbelangrijkst. Je billen moeten goed uitkomen in een jeans.’ De collectie zal ook tops, T-shirts and boyfriend blazers bevatten.  

Als Jessica Simpson de hoge spijkerbroeken van afgelopen jaar achterwege laat, wordt ook de denimcollectie vast een succes. (Tess)

 

Foto: Stylelist.com

Deel dit artikel
Back to top