Fashion

Yolanthe en Wesley nog niet samen

Wel, niet, wel, niet, wel, niet: tja, wat is het nou tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. De twee worden steeds vaker samen gespot, maar van een echte romance is er nog geen sprake…

Tijdens een interview met RTL Boulevard liet Yolanthe weten het rustig aan te doen: "Ik vind hem leuk, hij vindt mij heel leuk. Er is nog geen sprake van een relatie. Als dat zo zou zijn, zou ik het zeggen. Misschien komt dat nog wel." Ze voegt eraan toe dat ze het lastig vindt dat mensen meteen conclusies trekken. "Terwijl iemand anders misschien een paar keer een date heeft of leuke dingen doet, of gesprekken voert, is het bij ons zo dat er één foto opduikt en er meteen wordt gezegd: die hebben allang een relatie,” aldus de actrice. “Je moet dan verantwoording afleggen en dat is soms best wel lastig. Soms vragen ze mij: Waarom doe je zo geheimzinnig? Maar ik doe niet geheimzinnig, ik verstop mezelf niet. Ik ga ook naar de Toppers. En dan staat er vervolgens weer in de media: Betrapt! We zaten op een balkon waar al die duizenden mensen ons konden zien!"

Dat Yo erg onder de indruk is van de voetballer werd in het interview meteen duidelijk.

"Hij is heel adrem en grappig,” aldus Cabau van Kasbergen. “Hij is echt heel bijdehand. Dat vind ik op zich wel heel leuk." Daar voegt ze nog aan toe dat ze erg goed met de man kan praten. "Hij heeft wat meegemaakt in zijn leven en dat merk je. Hij is hele lieve jongen. Het is voor mij heel fijn dat hij in mijn leven is gekomen."

Yolanthe

Yolanthe kijkt goed uit dat haar hart niet weer wordt gebroken: "Misschien wordt het wel wat, misschien niet, maar ik wil niet nu al conclusies trekken. Ik heb die fout eerder gemaakt, dat ik dacht: oh ja, met deze jongen word ik oud, ga ik trouwen en kinderen mee krijgen. Dat dacht ik echt en dat is niet zo gelopen."

Groot gelijk heeft ze. Vind jij de twee een goede match?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top