Fashion

Custom-made fles Moët Rosé

Creeer je eigen etiket! - Heb je de nieuwjaarsbubbels net een beetje kunnen verteren, hebben we meteen nog meer bubbels voor je. Dit keer een bewaar exemplaartje! Vier 14 februari extra romantisch met een custom-made fles Moët Rosé in een limited-edition coffret. Moët levert de weelderige fles Rosé en jij kan zelf het etiket creëren om zo je liefde te tonen.
De speciale Moët & Chandon Rosé Impérial kadoset bevat een roze fles champagne en twee bijzondere flutes. Er is een gouden marker bijgevoegd waarmee je een persoonlijke liefdesverklaring kan optekenen. Laat zien wat jouw Valentijn voor je betekent, leef je uit met de gouden graffiti en creëer jullie eigen memorabele champagnemoment. Schrijf, sketch, dicht, krabbel, tag of teken jouw eigen Valentijn boodschap.
Rosé Impérial is de meest verleidelijke champagne van Moët & Chandon. De sensuele blend bestaat uit Pinot Noir, fruitige Pinot Meunier en de finesse van Chardonnay. De rooskleurige champagne heeft een intens bouquet van vers rood zomerfruit en bloemennuances met een spicy touch.
Met de gelimiteerde editie van de zogeheten ‘Tag Your Moët coffret’, zit de liefdesboodschap zowel in- als op de fles. Een verklaring, wens of viering van de liefde die jouw Valentijn niet snel zal vergeten. En hoe kun je iemand beter ten huwelijk vragen dan met het laten poppen van een Moët kurk: wil je met me trouwen?
Deze limited-edition Moët & Chandon Rose Imperial is verkrijgbaar in Nederland bij de betere slijter vanaf +/- eind januari. Advies verkoopprijs voor tag Uw Moët is € 80,-.

Deel dit artikel
Back to top