Fashion

And the nominees are…

Goed nieuws: de Golden Globes-nominaties zijn bekendgemaakt! Wie maken er volgend jaar kans op een gouden beeldje? In ieder geval zitten Kate Winslet, Heath Ledger, Alec Baldwin en Leonard DiCaprio goed…

 

De Golden Globes worden volgend jaar weer uitgereikt. We hebben er lang op moeten wachten: door de schrijverstaking werden de winnaars afgelopen keer via een persconferentie bekendgemaakt, zonder grote show. Gelukkig dit jaar weer mét een rode loper én alle pracht en praal eromheen! Zet je schrap: hier komen de nominaties:

Kate is genomineerd in twee categorieën, Beste Actrice (Revolutionay Road) en Beste Vrouwelijke Bijrol (The Reader) en collega Leonardo voor Beste Acteur (Revolutionary Road). Naast Kate is ook Angelina Jolie (Changeling ) genomineerd in de categorie Beste Actrice in een drama. De nieuwste film van Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button is goed voor een nominatie in de categorie Beste Drama Film. Alec Baldwin en Tina Fey zijn goed voor Beste Acteur en Beste Actrice (beide 30Rock) in een komedie. Als laatste heeft Heath Ledger een nominatie te pakken om postuum te worden onderscheiden. Geen verrassing!

Kate Winslet is genomineerd

Ik ben benieuwd. Ben jij het eens met bovenstaande keuzes?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top