Fashion

Blue Ivy kust Bey’s baby bump in anniversary video voor Jay Z

4 april was een speciale dag voor Beyonce en Jay Z, het koppel vierde die dag namelijk hun 9-jarige huwelijk! Beyonce vierde dit met een wedding anniversary video voor manlief met haar nummer Die With You als voice-over, en het is prachtig. 

De 35-jarige zangeres en de 47-jarige rapper trouwden in 2008 op het bijna 1.300 vierkante meter grote landgoed van Jay Z in New York en we zijn nu dus inmiddels 9 jaar verder. Bey maakte hiervoor een speciale videomontage van kleine familiesketches, inclusief een super schattig moment van 5-jarig dochtertje Blue Ivy die haar moeders baby bump kust. 

Er is een sneak peek van de video te zien op Tidal, maar je kan de rest van de video alleen zien als je lid bent van de website. Lucky for us heeft Queen B ook een groot deel van de video op Instagram gezet en kregen andere Instagrammers het voor elkaar om ook delen op het social media platform te plaatsen. Dus met een beetje creatief plakwerk krijg je toch nog het een en ander van de video mee.

Naast deze zelfgemaakte video heeft ze ook nog een hele speellijst gemaakt voor Jay Z, genaamd “IV EVER EVER”. De lijst bevat nummers van onder anderen Frank Ocean, James Blake, Stevie Wonder en Michael Jackson, maar ook van Kanye West en Drake. Deze is helaas ook al exclusief, maar je kan hem hier zien

Maargoed, ondanks dat de meeste onder ons waarschijnlijk niet alles kunnen zien, hebben we toch ons best gedaan en zoveel mogelijk delen van de video’s bij elkaar gesprokkeld. Bekijk ze snel hieronder! 

 

#beyoncè

Een bericht gedeeld door Rosalie. (@rosalie_opacic) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top