Fashion

Sacha terroriseert Paris Fashion Week

Sacha Baron Cohan heeft deze week de Paris Fashion Week onveilig gemaakt met zijn alter ego Bruno, een homoseksuele Oostenrijkse verslaggever. Onder andere de show van Stella McCartney werd verstoord…

 

Sacha heeft bij veel mensen het bloed onder de nagel vandaan gehaald. Bij de show van Stella McCartney kon de man het niet laten om keihard met de muziek mee te klappen, mensen voor hem op zij te duwen en zuigen aan een aantal tampons (!!). Het kon hem niet gek genoeg worden.

Sacha's alter ego Bruno

Het is niet de eerste keer dat verslaggever Bruno een modeshow onveilg maakt. Eerder deze week terroriseerde hij de show van Iceberg: na afloop stormde hij backstage waar alle modellen halfnaakt stonden. Ook kon hij het niet laten om de catwalk van Agatha Ruiz de la Prada te bestormen.

Bruno is dus het nieuwe typetje van Sacha, die eerder Ali G. en Borat tot leven bracht. Bruno krijgt binnenkort ook zijn eigen film: Bruno: delicious journeys through America for the purpose of making heterosexual males visibly uncomfortable in the presence of a gay foreigner wordt op 15 mei in de Amerikaanse bioscopen verwacht.

Bruno tijdens de show van Agatha Ruiz de la Prada

Toch wel een goede stunt, wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top