Fashion

Katja komt met goed doel

BN’rs die iets voor het goede doel doen, kunnen bij mij niet meer stuk. Bridget Maasland komt op voor de zielige straathonden in Roemenië, collega Katja Schuurman voor de armste gebieden in de wereld.

Met de stichting Return to Sender wil Katje aandacht vragen voor een aantal ontwikkelingslanden. Door het verkopen van bijzondere producten en spullen, zoals poppen, tassen, schalen en kussens hoopt ze hiermee de mensen te helpen. De winst gaat regelrecht naar de regio’s van herkomst.

Mongools krukje Mand met deksel

Schuurman producten zijn vanaf 29 oktober te koop bij de HEMA. En eerlijk is eerlijk: de producten zien er ontzettend leuk uit. En met het idee in je achterhoofd dat je ook nog eens het goede doel steunt, is weer een goede reden om eens flink in te slaan. Een goed initiatief Katja. En extra leuk: vanaf 27 oktober is de zoektocht naar geschikte producten te zien op de televisie op omroep Llink. Leuk!

Sjaal met print Handpoppen

Heb jij je keus al gemaakt? Voor meer informatie over de stichting Return to Sender, check dan hun website http://www.returntosender.nl/index.php.

(Elisah)

Beeld: Return to Sender

Deel dit artikel
Back to top