Fashion

Deze bodywarmer van de Hema is nu megapopulair

Deze bodywarmer van de Hema is nu megapopulair

Bodywarmers zijn al enige tijd een geliefd kledingstuk in de modewereld. Zeker nu het alweer een aantal weken herfst is (omg), zien we mensen deze handige jas weer uit de kasten halen en zijn diverse varianten ervan overal te zien. As you know hoeft een mooie bodywarmer niet altijd duur te zijn, zo blijkt wel weer uit de nieuwe herfstcollectie van de Hema. 

Men loopt namelijk massaal rond met een prachtige bodywarmer (die ook nog eens mega cheap is). 

Gewatteerde jacks 

De gewatteerde, geruite jacks zijn natuurlijk al een tijdje helemaal in, en zijn dan ook overgenomen door een heel aantal high-end designers. Heel leuk als je miljoenen op je bank hebt staan, maar (helaas) kan niet iedereen zo’n prachtig, maar duur exemplaar aanschaffen. Toch maken steeds meer winkels toffe dupes, die eigenlijk precies lijken op de ‘echte’ items. Hema kwam eerder al met een dupe van deze jas, maar heeft nu dus ook een bodywarmer-versie uitgebracht. Wij zijn fan! 

Bodywarmer van de Hema

Als je op zoek bent naar de perfecte (goedkopere) bodywarmer voor het najaar, dan is de keuze voor deze jas van de Hema zo gemaakt. Deze jas is namelijk maar 35 euro, koopje! Combineer dit met elke hoodie of crewneck die je bezit en you’re good to go. De bodywarmer is er in twee kleuren: Eloise olijf en Eloise zand. De groene is aan de binnenkant volledig beige en heeft aan de buitenkant wat beige randjes. De zand-bodywarmer is precies andersom. Zandkleur aan de buitenkant en groen aan de binnenkant. 

Zo style je 'm

Zoals we al zeiden is een bodywarmer perfect voor het najaar met elke hoodie of trui die je in je bezit hebt. Zeker omdat deze jas wat langer is dan de 'normale' bodywarmer, betekent het dat je er veel mee kan. Je kunt ervoor kiezen om 'm te stylen met een beige trui en een paar toffe jeans, of je kiest juist voor een zwarte pantalon. Ook kun je er een tof beige of zwart jurkje onder knallen, waardoor het lijkt alsof je een mooie laagjesjurk aan hebt. The possibilities are endless. 

Door grote populariteit is de kans groot dat deze bodywarmers snel uitverkocht zijn, dus go ahead en shop 'm hieronder snel!

Eloise olijf
Eloise olijf bij Hema.nl
Eloise zand
Eloise zand bij Hema.nl

 

Beeld: Getty, Hema
Deel dit artikel
Back to top