Fashion

Lindsay's wilde gedrag kostte haar miljoenen

Dat Lindsay Lohan wel van een feestje hield, is geen nieuws. Dat ze ook niet vies was van alcohol en drugs ook niet. Helaas heeft dit de actrice ontzettend veel geld gekost. Mevrouw is blut!

Afgekickt en al is Linds nu druk bezig haar leventje te beteren: naast de opnames van de film Dare to Love Me, heeft mevrouw nu ook een nieuw vriendje én het contact met haar vader weer opgepakt. Mams out and daddy’s in. Lohan ontsloeg niet lang geleden haar moeder als manager met de zin dat ze zich van alle boze invloeden wilde ontdoen. Geef haar eens ongelijk: Dina Lohan liet de media graag rondneuzen in haar dochters appartement, toen deze aan het afkicken was.

Geen drank meer voor Lindsay En ook geen slechte invloeden meer van haar moeder

Ondanks dat Linds haar leven weer op de rails heeft, zijn haar financiën dat niet. Het schijnt dat haar overmatig alcohol- en drugsgebruik veel geld heeft gekost. Tel daar nog de feestjes bij op en je bent zo blut als wat. Lohan schijnt maar liefst 5 miljoen uit te hebben gegeven aan feestjes, drank en drugs. Houd je vast: Lindsay gaf 250.000 euro uit aan een luxe Mercedes en een BMW, 700.000 euro aan kleding en 350.000 euro aan feestjes. De drie opnames in ontwenningsklinieken kostten 21.000, 31.000 en 43.000 euro. Tjing tjing! Gelukkig kan de actrice dat allemaal weer terugverdienen met het maken van één film…

Hopelijk houdt paps Michael zijn dochter op het goede pad

Om te voorkomen dat ze weer in haar oude patroon valt, wordt la Lohan 24 uur per dag in de gaten gehouden door een buddy. Daar komt nog bij dat ze in Utah gaat wonen, om niet meer verleid te worden door de boze invloeden van Hollywood. Laten we hopen dat het nieuwe vriendje ook een goede invloed heeft op de actrice. Meneer komt namelijk ook net uit de afkickkliniek.

Zou het Lindsay lukken om op het goede pad te blijven?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top