Fashion

Kate schiet op onschuldige hertjes

Kate Middleton kan dan wel een keurig meisje en misschien ook wel de toekomstige koningin van Engeland zijn. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze zomaar ongestoord hertjes kan afschieten!

Toch gebeurt dit wel. De vriendin van prins William (laten we het er maar op houden dat de twee nu weer iets hebben) is samen met schoonpa Charles op jacht geweest. De kroonprins leerde zijn ‘schoondochter’ de fijne kneepjes van het jagen. Compleet uitgerust in camouflagekleding en grote geweren gingen de twee samen met jachtopzieners op jacht. Charles leerde Kate onder andere hoe ze onschuldige bambi’s moest opsporen om deze vervolgens zonder enige gêne af te schieten. Hoe gruwelijk!

Charles leert Kate het 'hoe en wat' van het jagen Kate gehesen in camouflagekleding

Dat schoonpa en schoondochter samen zijn gespot, laat zien dat dierenmishandelaar Kate ook meteen is geaccepteerd door het koninklijk huis. Ze werden namelijk nooit eerder samen gezien. Maar sinds de meid zich heeft gehesen in een legerpakkie compleet uitgerust met de benodigde geweren, kan ze bij haar schoonvader natuurlijk niet meer stuk. Helaas denkt de Liga tegen Wrede Sporten daar anders over. De dierenrechtenorganisatie ging gisteren massaal klagen over de wrede praktijken van het koningshuis. 

Ik zeg: Boe Kate, BOE!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top