Wedding

Je kunt nu trouwen in het koninklijke paleis van Kate Middleton en prins William

Een prachtige jurk waarvan de gasten spontaan tranen in de ogen krijgen en een groot paleis om in te trouwen, dat is de droom van bijna elk meisje. En deze droom krijgt nu een hele grote kans om realiteit te worden.

Het is nu mogelijk om te trouwen in Kensington Palace, de verblijfplaats van niemand minder dan prins William en Kate Middleton. Je kunt je bruiloft jammer genoeg niet in een van de officiële vertrekken van de royal family houden. Maar gelukkig zijn er wel zeven locaties in en rondom het paleis die je wel mag gebruiken!

Zomers kan er gekozen worden voor een receptie in een van de drie tuinen van het paleis: de East Front Gardens, de Sunken Garden of de Orangery Lawn. Elk van deze tuinen heeft een eigen inspiratiebron en is dan ook op een unieke manier ingericht. Het aantal gasten dat je kunt uitnodigingen varieert per tuin, maar in de grootste tuin kun je maximaal 1000 mensen kwijt. Begin maar vast aan die gastenlijst.

In de winter is het ook mogelijk om in het paleis je receptie te houden. Je kunt dan kiezen voor de foyer, de koepelkamer, de king's gallery of de king's drawing room. Deze locaties zijn wel iets kleiner dan de tuinen, maar wanneer je de receptie in de foyer houdt kun je alsnog 300 man uitnodigen en dat lijkt ons meer dan genoeg.

De huwelijksceremonie zelf kan helaas maar op een plek in het Kensington Palace gehouden worden, namelijk de Orangery. Gelukkig is het een van de mooiste ruimtes in het paleis en heb je niets te klagen. Hou er wel rekening mee dat als je je bruiloft op een van deze locaties viert, je wel een van de vooraf goedgekeurde leveranciers moet gebruiken en dus niet zelf iemand kan boeken. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top