Fashion

P. Diddy slaat er weer op los

Agressief ventje hoor, die P. Diddy. Althans, dat wordt beweerd. Na een aanklacht voor mishandeling, sloeg de rapper er weer op los in een New Yorkse nachtclub.

Ik weet niet hoe het zit met de ego’s van sommige mannen, maar de meeste ruzies gaan allemaal om vrouwen. Eerst Orlando Bloom en nu ook al Diddy. Toen de stinkend rijke producer in een nachtclub ruzie kreeg met een man, sloeg hij deze tot tweemaal toe in zijn gezicht en dreigde hem te vermoorden. Toen de bebloede man terug wilde slaan, stak de bodyguard van P. er een stokje voor. Hij greep naar zijn middel alsof hij een wapen wilde pakke. Stoer hoor. Not!

Diddy slaat er weer op los

Ondanks de vechtpartij is Sean Combs (zijn echte naam) niet opgepakt. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij wordt aangeklaagd. In februari zou hij een man hebben geslagen tijdens de afterparty van de Oscaruitreiking. Ook deze ruzie ging om een vrouw: Diddy zou geprobeerd hebben een vrouw te versieren en daar was haar man niet al te blij mee. Sean’s vrouw trouwens ook niet. Als dat nog niet genoeg is, was Combs ook betrokken bij een schietpartij, waarbij drie mensen gewond raakten. Toch is hij niet veroordeeld.

Tja, zoals ik al eerder zei: agressief ventje hoor, die Diddy…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top