Fashion

Rihanna aangeklaagd door fotograaf

Het gebeurt wel vaker; iemand bedenkt 4 (!) jaar nadat een creatieve samenwerking een succes is geworden opeens dat het eigenlijk zijn concept was. Zo wordt Rihanna aangeklaagd door fotograaf Philipp Paulus voor haar S&M muziek video uit 2010.

Paulus claimt dat de succesvolle video  van Rihanna de set, productie en foto's van zijn mode foto serie nabootst. In de foto's van Philipp Paulus genaamt 'Paperworld'  zien we een model die aan een muur vast zit met plastic, getaped met grote X-markeringen- een scene die ook in Rihanna's S&M video voorkomt. 

De Duitse fotograaf die in New York woont en werkt klaagt Rihanna aan nadat hij vertelde dat het probleem prive niet kon worden opgelost. De rechtzaak zal plaats vinden in Stuttgard, Duitsland op 15 April. Page Six verklaard dat als Paulus de zaak wint dat Rihanna's video van televisie en YouTube zal worden gehaald. 

Dit is de tweede keer dat Rihanna wordt aangeklaagd door een fotograaf nadat David LaChapelle de zangeres in 2011 voor $1 miljoen heeft aangeklaagd omdat ze zogenaamd ook beelden uit zijn foto's heeft gehaald voor de S&M muziek video. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top