Fashion

Kanye West wint van 50 Cent

Kanye West is als grote winnaar uit de bus gekomen. De rapper heeft meer, véél meer platen verkocht dan zijn concurrent 50 Cent. Kanye’s nieuwste album ging maar liefst meer dan een miljoen keer over de toonbank.

 

We weten nu allemaal wat dat betekent, 50 Cent: pack your bags! De rapper had namelijk een weddenschap gesloten dat als West meer platen dan hij zou verkopen, hij zijn microfoon aan de wilgen hangt. En dat laatste gebeurt nu dus zeker. Zijn nieuwste album Curtis werd ‘slechts’ 691 duizend keer verkocht en dat is veel minder dan Graduation van Kanye. Wat 50 hier allemaal op te zeggen heeft: "Ik vind het geweldig dat ik deel heb uitgemaakt van één van de grootste albumreleases van de laatste twee jaar. We hebben samen honderdduizenden albums verkocht, en dat is fantastisch voor de hiphop. Deze prestatie gaat de geschiedenisboekjes in."

50 Cent heeft verloren Kanye West is de winnaar

West is niet de slechtste: hij steekt zijn voormalige concurrent niet een oog uit. "Om kampioen te worden moet je een kampioen verslaan.” Sportief Kanye!

Welke cd vind jij het leukst? Graduation of Curtis?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top