Fashion

Britney, Paris en Lindsay in één realityshow?

Nee, het is geen grap. Donald Trump (die stinkendrijke zakenman) wil de drie Hollywooddiva’s graag in zijn realityshow Celebrity Apprentice hebben.

Een aantal jaren geleden was op de Nederlandse buis de show The Apprentice van Donald Trump te zien. Een aantal zakenmannen en vrouwen streden om een plekje bij Trump op zijn kantoor. Nu wil de man een andere weg inslaan met zijn concept: hij wil nu met beroemde mensen werken. Leuk!

De drie diva's gingen vaak samen stappen

Ze gaan al een beetje wankelen...

Donald ziet graag Lindsay Lohan, Britney Spears en Paris Hilton meedoen aan zijn afvalrace. Of de man nog enig respect toont voor zijn toekomstige kandidaten? "Momenteel zijn we aan het onderhandelen met Britney,” aldus Donald. “Zie je het al voor je? Ze is een wrak! Zelf vindt ze het geweldig", vertelt Trump. "Paris heeft er ook wel oren naar. En Lindsay Lohan? Ook een puinhoop! We hebben haar nog niet gevraagd, maar ik ga haar deze week zeker bellen."

De avondjes eindigden altijd in een stomdronken bui Lindsay en Paris op stap

Het zal toch iets zijn: de drie diva’s in één show, strijdend voor een plekje aan de top die hun reputatie weer helemaal kan opkrikken. Zo’n slecht idee nog niet, toch?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top