Fashion

Musical Dirty Dancing in zicht

Goed nieuws voor alle Dirty Dancing-fans, want er komt namelijk een Nederlandse musical van het verhaal. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Anouk van Nes.

Hoewel ik toch wel iets ouder ben dan de Celebscene-doelgroep, weet ik bijna zeker dat jullie wel de film Dirty Dancing kennen. Dé film die over het meisje Baby ging die verliefd werd op haar dansleraar. Tel daar een geweldige soundtrack bij op (I’ve had the time of my life) en je hebt de hit van de jaren tachtig te pakken (ben ik al zo oud?).

Nu is Nederland aan de beurt om Dirty Dancing te omhelzen in het theater. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Tates (Rozegeur & Wodka Lime, Julia’s Tango) en Anouk van Nes (Goede Tijden, Slechte Tijden, West side story, Cats). Zij spelen de ouders van Francis ‘Baby’ Houseman. Wie deze laatstgenoemde gaat spelen, is nog niet bekend. Martin van Bentum gaat Johnny Castle, de sexy dansleraar spelen (dat belooft dus heel wat).

Dirty Dancing

Benieuwd naar de musical? We moeten hier helaas nog lang op wachten: vanaf volgend jaar maart is Dirty Dancing te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Ga jij er heen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top