Fashion

Nicole Richie is veranderd

Het interview met Nicole Richie is al gedeeltelijk uitgezonden in Amerika en hierin kwam naar voren dat ze erg veranderd is. Nu zij en liefje Joel Madden een kindje verwachten, is Richie begonnen met een nieuwe levensstijl.

"Ik ben niet meer alleen verantwoordelijk voor mezelf, maar ook voor iemand anders. Ik wil heel graag dat mijn kind naar me op kan kijken,” aldus Nicole. Ze heeft gelukkig toch nog iets geleerd van het afgelopen jaar. Wat voor haar de doorslag was, was het bekijken van een video over kinderen die waren omgekomen bij ongelukken waarin alcohol en drugs voorkwamen: “Dat was ons eerste oudermoment.”

Nicole hoeft haar buikje niet meer te verbergen Nicole en Joel

Ondanks de ‘bekering’ van Nicole, moet ze nog wel vijf dagen de cel in wegens het rijden onder invloed van drugs: ""Ik dacht echt dat ik prima kon rijden, maar dat was natuurlijk niet zo. Ik nam de ene slechte beslissing na de andere. Zo zat mijn leven in elkaar. Dit is mijn manier om mijn verantwoordelijkheid te nemen en te laten zien dat ik volwassen ben geworden."

Het tweede gedeelte van het interview wordt morgen uitgezonden op ABC (helaas staat het filmpje niet meer op YouTube). Wat vind jij hier allemaal van?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top