Fashion

Nicole Richie is zwanger

Het is bekend! Nicole Richie is zwanger van liefje Joel Madden. Mevrouw is al meer dan vier maanden zwanger. De primeur was voor de show Good Morning America.

Nicole bekende tijdens de show dat zij en Joel een kindje verwachten. Het is dus echt waar: Nicole Richie zwanger. Wie had dat ooit gedacht. De presentatrice vroeg in het interview ook nog naar Richie’s vermeende eetstoornis en haar veroordeling tot vijf dagen gevangenisstraf. En van dat laatste heeft ze erg spijt: "Ik heb een fout gemaakt en als ik persoonlijk mijn excuses zou kunnen aanbieden aan iedereen die een dierbare heeft verloren aan rijden onder invloed, dan zou ik dat doen. Jammer genoeg is dat niet mogelijk, dus betuig ik mijn spijt op deze manier en neem ik zo mijn verantwoordelijkheid." Helaas weten we nog niet wat Nicole te zeggen heeft over haar eventuele eetstoornis.

Nicole is toch zwanger

Benieuwd naar de rest van het gesprek? Het interview met Nicole en Joel is morgen te zien op de Amerikaanse omroep ABC. Ik ga absoluut kijken. Jij ook?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top