Fashion

Nicole Richie spreekt

We lazen de laatste maanden genoeg over het leven van Nicole Richie, maar zelf had de celeb weinig te vertellen. Ze laste een rustpauze in van een paar maanden. Maar nu zoekt ze weer de publiciteit op.

 

Richie is in augustus te zien in de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America. Hierin doet de celeb waarschijnlijk een boekje open over alle geruchten rondom haar vermeende zwangerschap en eetstoornis. Nicole kwam de laatste tijd negatief in het nieuws door haar arrestatie. Mevrouw reed onder invloed van drugs tegen het verkeer in. Haar rechtzaak is een paar weken verschoven, maar men denkt dat ze een gevangenisstraf krijgt van een paar maanden. En terecht!

Nicole vermijdt graag de camera's Is Nicole zwanger van Joel Madden?

De dochter van Lionel Richie is allesbehalve een engeltje. In 2003 belandde ze al in een afkickkliniek om van haar cocaïneverslaving af te komen. Het jaar daarvoor reed ze met wat borrels op achter het stuur en laatst deed ze datzelfde weer. Niet echt handig van Richie: als je in Amerika twee keer in tien jaar wordt aangehouden voor rijden onder invloed, riskeer je een gevangenisstraf van een paar maanden.

De makers van Good Morning America hopen dat Nicole met dit interview eindelijk eens een einde maakt aan alle spannende geruchten. Ik hoop het in ieder geval ook!

Ga jij kijken?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top